Technon Service

Technon Service

Welkom op de website van Technon Service!

Met 25 jaar ervaring is Technon Service expert in het reinigen van elektronica, machines en apparatuur voor de industriële markt, zoals luchttechniek, vacuümtechniek, hydrauliek, elektra en fijnmechanica. Of dit reinigen nu gebeurt na een calamiteitschade (waterschade, brand, bluspoeder, glas- of stofschade, blikseminslag), in het kader van schadestop of bij wijze van preventief onderhoud, Technon Service levert de hoogste kwaliteit denkbaar. Ook is Technon Service een betrouwbare kennis-, advies- en opleidingspartner, achterhaalt het bedrijf middels waterdicht onderzoek de exacte oorzaak van een schade en geldt Technon Service als landelijke speler op het gebied van technische reconditionering.

Kiest u voor Technon Service, dan kiest u voor een oplossing voor de lange termijn.Partners

Voor speciale technische werkzaamheden en/of reviseren hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialistische bedrijven die adequaat onze dienstverlening kunnen versterken.
Meer info over onze partners
 

Referenties

Technon Service referenties

Technon Service werkt al jaren met diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Voor deze maatschappijen en instanties is de werkwijze van Technon Service al jaren duidelijk.
Maak kennis met onze referenties
 

Vacatures

Technon Service is altijd op zoek naar mensen die technisch zijn, van aanpakken weten, zelf problemen kunnen oplossen,inschattingsvermogen hebben, graag willen leren, niet bang zijn om vieze handen te krijgen en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.
Vacatures bij Technon Service