Technon Service

Technon Service

Kwaliteit en certificering

Kwaliteit

Dat wij altijd streven naar de hoogste kwaliteit, is goed te zien aan de ‘Schoon is Schoon’-norm die wij naleven. Wij garanderen dat het eindresultaat 100 procent schoon is, conform de Europese TÜV-normering van nieuwe machines en elektronica. Buiten Europa wordt hiervoor de Amerikaanse norm aangehouden. Indien gewenst, tonen wij door middel van een onafhankelijk sterlaboratoriumrapport onze ‘Schoon is Schoon’-kwaliteit aan. De vraag hiernaar komt meestal uit de foodsector en de medische wereld (ziekenhuizen en andere instanties).

Certificering

Technon Service is jaarlijks up-to-date qua certificeringen.

Denk hierbij aan:
  • ISO 9001 versie 15
  • VCA*
  • Salvage
  • Gediplomeerd personeel

Werkterrein

Technon Service heeft een landelijk werkterrein en richt zich met name op particulieren, het midden- en kleinbedrijf en het grootbedrijf. Technon Service werkt onder andere ook voor Achmea Claims Organisatie in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, op het gebied van technische reconditionering en schade-onderzoek, inspectie en opleiding.

Organisatie

Een flexibel en zorgzaam bedrijf met een grote naam. Dit heeft Technon Service bereikt door vanaf de oprichting in 1996 altijd te streven naar perfectie.
Klein begonnen met het reinigen van huishoudelijke apparatuur na calamiteitschade, is het bedrijf doorgegroeid naar het bedienen van de industriële markt met een totaalpakket: reiniging na (calamiteit)schade, preventief onderhoud, advies, training en onderzoek, bereddering/schadestop en technische reconditionering.

Het team van Technon
Eigenaar Ton Smulders heeft ruim 25 jaar ervaring in elektronica en een passie voor reinigen en techniek. Die gedrevenheid deelt hij met zijn team van toegewijde en vakkundig opgeleide experts. Stuk voor stuk professionals die durven aanpakken, willen doorgroeien en graag meedenken met alle betrokken partijen: de verzekeraar, de schade-expert, de verzekerde en de monteur. Altijd met oog voor de persoonlijke kant van het schadevak, zoals het zorgvuldig benaderen van gedupeerden en het professioneel kunnen omgaan met calamiteiten.

Hoog niveau
Perfectie is de standaard bij Technon Service. Daarom houdt het bedrijf het hoge niveau van zijn specialisten voortdurend op peil middels cursussen en opleidingen. Ook houdt Technon Service de steeds veranderende markt, bijvoorbeeld in reinigingsmiddelen of nieuwe technieken, nauwlettend in de gaten. Geen wereld verandert zo sterk als die van de elektronica. Technon Service verandert mee, om de schade van morgen vandaag te kunnen stoppen.

Partners

Voor speciale technische werkzaamheden en/of reviseren hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialistische bedrijven die adequaat onze dienstverlening kunnen versterken.
Meer info over onze partners
 

Referenties

Technon Service referenties

Technon Service werkt al jaren met diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Voor deze maatschappijen en instanties is de werkwijze van Technon Service al jaren duidelijk.
Maak kennis met onze referenties
 

Vacatures

Technon Service is altijd op zoek naar mensen die technisch zijn, van aanpakken weten, zelf problemen kunnen oplossen,inschattingsvermogen hebben, graag willen leren, niet bang zijn om vieze handen te krijgen en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.
Vacatures bij Technon Service