Technon Service

Technon Service

24 uurs service

Technon Service heeft de mogelijkheid om direct in actie komen, en is zeer flexibel
Wij beschikken over een team van technische en reconditionering specialisten die vakkundig zijn opgeleid.

Of het nu om een kleine of grote calamiteit gaat, ons gespecialiseerde team staat voor u dag en nacht klaar

Ons alarmnummer is 24 uur per dag / 7 dagen in de week bereikbaar.

06-53704459

Bereddering

Niemand zit te wachten op een brand- of waterschade. Als een dergelijke schade zich toch voordoet, dan is het een prettig gevoel dat te allen tijde een team van specialisten voor u klaarstaat. Het team van Technon Service is gespecialiseerd in het inschatten en het correct behandelen van de schade.

Bij apparatuur en machines die onderhevig zijn aan water, bluspoeder, brandschade of andere calamiteitschade is het van groot belang om adequate maatregelen te treffen, waardoor een schadestop ontstaat. Omdat bereddering van diverse apparatuur en machines kan geschieden op de meest onverwachte tijden, heeft Technon Service een 24-uurs servicedienst voor calamiteiten.

Werkzaamheden tijdens bereddering:
  • Beoordeling van werkzaamheden die direct uitgevoerd dienen te worden.
  • Ter plaatse een (nood)reiniging evenals een schadestop (water/brandrestenverwijdering, anti-corrosiebehandeling, klimaatbeheersing door middel van condensdroger en/of verwarming).
  • Inventarisatie van betreffende apparatuur en machines.
  • Indien nodig diverse onderdelen, apparatuur en/of machines transportgereed verpakken. Als het materiaal wordt opgehaald, zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat voor transport. Ook kunnen wij alles zelf vervoeren. Wij kunnen zelf het transport verzorgen en de benodigde transportvoorzieningen treffen. Daarvoor hebben we diverse bussen en vrachtwagens in eigen beheer.
  • Daar waar nodig gedeeltelijke demontage om een snelle droging te realiseren.
  • Veiligstellen van apparatuur en/of machines in een geconditioneerde ruimte.
  • Daar waar nodig direct desbetreffende service-instantie inschakelen.

Salvage

Technon Service is lid van Stichting Salvage, maar verzorgt ook rechtstreeks schadestop- opdrachten voor andere bedrijven. Van bereddering tot noodreiniging, alles om een stop van het schadeproces te bereiken.

Technische reconditionering

Waarom zou u een oude machine weggooien en een nieuwe machine aanschaffen, of maandenlang wachten op een benodigd onderdeel terwijl uw bedrijfsprocessen vertraging oplopen, als Technon Service uw machine met een technische reconditionering snel en adequaat weer op het hoogste niveau werkend kan krijgen? Bespaar uzelf die kosten! Technon Service is een landelijke speler op het gebied van technische reconditionering, zoals motorenrevisie, RVS-beplating, fijnmechanica etc.

Voorbeelden

Elektronica Reiniging3

Industiële Reiniging


Hier volgen enkele voor en na foto's.
Zodat u een indruk krijgt van onze werkzaamheden

                                                              


1
2


 


 


 


 

 


 


 


 

 

 

 
 
 
 


 


 


 
 


 


 


 


 


 


 


 


  

Partners

Voor speciale technische werkzaamheden en/of reviseren hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialistische bedrijven die adequaat onze dienstverlening kunnen versterken.
Meer info over onze partners
 

Referenties

Technon Service referenties

Technon Service werkt al jaren met diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Voor deze maatschappijen en instanties is de werkwijze van Technon Service al jaren duidelijk.
Maak kennis met onze referenties
 

Vacatures

Technon Service is altijd op zoek naar mensen die technisch zijn, van aanpakken weten, zelf problemen kunnen oplossen,inschattingsvermogen hebben, graag willen leren, niet bang zijn om vieze handen te krijgen en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.
Vacatures bij Technon Service